Rent a car DIRECT je agencija iz okoline Beograda i bavi se iznajmljivanjem vozila na teritoriji Republike Srbije.

Rent a car DIRECT Vam nudi iznajmljivanje vozila bez depozita, bez ograničenja od pređenih kilometara. Preuzmite vozila na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ili gde god želite.Rent a Car DIRECT je kompanija osnovana u Novoj Pazovi. Osnovna delatnost nam je pružanje rent a car usluga. Aktivno smo prisutni na srpskom težištu. Profesionalizam i kvalitetna usluga su glavne karakteristike našeg poslovanja. Trudimo se da uvek u najkraćem mogućem roku izađemo u susret svakom klijentu sa ponudom koja će u potpunosti zadovoljiti sve njegove zahteve.

Ukoliko Vam je potreban rent a car, transfer od aerodroma Beograd do određene destinacije u Beogradu, ili bilo koje druge lokacije, DIRECT rent a car u ponudi ima i tu vrstu rent a car usluge. Za dugoročni najam vozila, odobravamo popuste u zavisnosti od tipa vozila i dužine najma. Pratite popuste koje nudimo i iznajmite automobile po nižim cenama.

Imamo posebne pogodnosti na duži period iznajmljivanja vozila. Za sve dodatne informacije pozovite nas ili nam pošaljite e-mail, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Takođe, u svakom trenutku nas možete kontaktirati preko forme na našoj kontakt stranici .
Svi koji su nam ukazali poverenje postali su naši stalni klijenti, ZAŠTO TO NE BISTE POSTALI I VI?