U poslovnom svetu se operativni lizing ili dugoročni najam smatra daleko najpopularnijim oblikom posedovanja vozila. Na ovaj način se nudi vozilo na određeni vremenski period, sa preciziranom kilometražom, uz nepromenljivu mesečnu ratu. Rizike posedovanja vozila preuzima ponuđač na sebe,  dok Vi plaćate samo korišćenje vozila.

Zakup je namenjen prevashodno korišćenju putničkih vozila sa garantnim depozitom od 20% i trajanjem ugovora do 48 meseci. Zakup pruža mogućnost Zakupcu da po isteku ugovora vozilo vrati ili obnovi ugovor za novo, modernije vozilo. Vozilo se može prodati trećem licu, kojeg odredi Zakupac.Rent a Car DIRECT je kompanija osnovana u Novoj Pazovi. Osnovna delatnost nam je pružanje rent a car usluga. Aktivno smo prisutni na srpskom težištu. Profesionalizam i kvalitetna usluga su glavne karakteristike našeg poslovanja. Trudimo se da uvek u najkraćem mogućem roku izađemo u susret svakom klijentu sa ponudom koja će u potpunosti zadovoljiti sve njegove zahteve.

Ukoliko Vam je potreban rent a car, transfer od aerodroma Beograd do određene destinacije u Beogradu, ili bilo koje druge lokacije, DIRECT rent a car u ponudi ima i tu vrstu rent a car usluge. Za dugoročni najam vozila, odobravamo popuste u zavisnosti od tipa vozila i dužine najma. Pratite popuste koje nudimo i iznajmite automobile po nižim cenama.

Imamo posebne pogodnosti na duži period iznajmljivanja vozila. Za sve dodatne informacije pozovite nas ili nam pošaljite e-mail, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Takođe, u svakom trenutku nas možete kontaktirati preko forme na našoj kontakt stranici .
Svi koji su nam ukazali poverenje postali su naši stalni klijenti, ZAŠTO TO NE BISTE POSTALI I VI?